Biltema Kangasala avaa ovensa ensi viikolla

Biltema Kangasala avaa ovensa ensi viikolla

Bilteman uusimman, Kangasalle valmistuvan tavaratalon avajaisia vietetään perjantaina 19.4.2024 klo 8 alkaen. Suomen 18. Biltema-tavaratalossa avataan myös kahvila, ja siellä asiakkaista tulee pitämään huolta erittäin palvelualtis henkilökunta.

Vuoden verran kestäneet Biltema-tavaratalon rakennustyöt Kangasalan Vällintiellä, Lahdentien kupeessa, ovat tulleet päätökseensä. Biltema vastaanotti kiinteistön viime viikolla virallisen lopputarkastuksen jälkeen, ja seuraavat 1,5 viikkoa myymälän sisällä paiskitaan ahkerasti töitä, jotta kaikki tuotteet saadaan esille hyllyihin ennen ensi viikon perjantaina 19.4. koittavaa avajaispäivää.

– Avajaishumu tarjouksineen tulee jatkumaan aina sunnuntaihin 21.4. asti, ja lauantaina 20.4. myymälässä vietetään koko perheen tapahtumapäivää poniratsastuksineen, klovneineen ja glitterpisteineen, kertoo Biltema Suomen maajohtaja Mikael Sellén.

Kangasalle nouseva tavaratalo on järjestyksessään 18. Biltema Suomessa ja kolmas uuden konseptin mukaan rakennettu myymälä. Edelliset konseptimyymälät avattiin Mikkeliin ja Poriin vuonna 2022. Myymäläkonsepti on kehittynyt vuosien varrella, ja Kangasalan tavarataloon se tuodaan vielä hieman uudistettuna. Isoimpana kehityskohteena on ollut tuotteiden sijoittelu myymälään, ja siihen on kiinnitetty nyt erityisen paljon huomiota. Tuotteiden sijoittelu sekä isot varastotilat helpottavat samalla myymälän pitämistä siistinä ja järjestyksessä.

99577
99580

Biltema haluaa tarjota asiakkailleen monipuolisen ja inspiroivan ostokokemuksen. Tämä toteutuu esimerkiksi valikoimahyllyissä esillä olevien mallituotteiden avulla, joita asiakkaan on mahdollista tarkastella lähemmin. Lisäksi myymälään on rakennettu sinne tänne inspiraatioesillepanoja, joissa esitellään Bilteman laajaa, monikäyttöistä ja ajankohtaista valikoimaa.

Biltema Café tuo oman lisänsä ostokokemukseen

Bilteman konseptiin kuuluu olennaisena osana myös oma kahvila, Biltema Café, joka tunnetaan edullisesta valikoimastaan, kuten euron hodareistaan ja pullakahveistaan. Myös Kangasalan myymälään tulee 200-paikkainen kahvila. Viime aikoina Biltema Café on ollut monien huulilla 4,50 maksavien lihapullien ja muusin myötä.

99572

– Lihapullat ja muusi otettiin kahviloidemme valikoimaan vasta alkuvuodesta, ja jo maaliskuussa annos keikkui koko ketjun myydyimpien tuotteiden joukossa, samoin kuin kestosuosikki euron kahvi ja kanelipulla. Kahviloille on siis selkeästi kysyntää, ja kahvilan suoma hengähdyshetki ostosten jälkeen näyttää olevan tärkeä osa ostokokemusta. Biltema Café avataankin jokaiseen uuteen myymäläämme, eli tänä vuonna Kangasalan lisäksi vielä Hyvinkäälle, ja ensi vuonna Kemiin, Porvooseen, Kouvolaan, Lohjalle sekä Hämeenlinnaan, Mikael Sellén luettelee.

Hän mainitsee myös, että kahviloita tullaan sijoittamaan vähitellen myös vanhempiin tavarataloihin, kuten vuonna 2025 Seinäjoelle, Lahteen, Tampereelle ja Helsinkiin. Samalla kyseisiä myymälöitä laajennetaan, jotta ne vastaisivat paremmin nykyisen konseptin vaatimuksia.

Helppo tulla, miellyttävä asioida

Kangasalan Biltemassa aloittaa yli 25 uutta työntekijää. Uusista työntekijöistä huokuu yrittäjä- ja palveluhenkinen asenne ja oma-aloitteisuus, ja nämä piirteet ovat näkyneet hienosti jo tavaratalon kalustamis- ja sisustusvaiheessa. Kangasalan myymälässä asiakas saa taatusti kokea, että hänen tarpeitaan kuunnellaan ja ne halutaan myös täyttää.

Mikael Sellén toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Kangasalan tavaratalon avajaisiin ensi viikon perjantaina ja tietysti jatkossakin edullisille ostoksille. Myymälä sijaitsee hyvällä kauppapaikalla ja helppojen kulkuyhteyksien päässä, ja ostoksille pääsee helposti niin julkisilla kulkuvälineillä, autolla, pyörällä kuin kävellenkin.