Kangasalan Biltema avataan huomenna – luvassa tarjouksia, kakkukahvit ja koko perheen tapahtuma

Kangasalan Biltema avataan huomenna – luvassa tarjouksia, kakkukahvit ja koko perheen tapahtuma

Suomen 18. Biltema-tavaratalo aukeaa huomenna perjantaina 19.4. Luvassa on avajaistarjouksia koko loppuviikoksi sekä lahjakorttiyllätys sadalle ensimmäiselle asiakkaalle ja koko perheen tapahtuma lauantaina.

Biltema-ketju jatkaa kasvuaan Suomessa, kun Kangasalan Lentolaan osoitteeseen Vällintie 12 noussut uusi tavaratalo avaa ovensa asiakkaille huomenna perjantaina aamukahdeksalta. Avajaispäivänä sadalle ensimmäiselle asiakkaalle on tarjolla 25 euron arvoinen Biltema-lahjakortti, ja lisäksi 400 ensimmäistä saavat suunsa makeaksi kakkukahveilla. 

Avajaisten kunniaksi Kangasalan myymälässä on perjantaista sunnuntaihin myös hienoja avajaistarjouksia, joihin voi tutustua jo nyt digiesitteestä. Esite on jaettu myös lähialueiden kotitalouksiin, ja sen saa mukaansa myös Kangasalan myymälästä. 

- Lisäksi Kangasalan myymälässä vietetään koko perheen tapahtumaa lauantaina klo 10 alkaen. Ohjelmassa on poniratsastusta ja -ajelua, ja paikalla on myös klovni, paloauto ja glitterpiste, kertoo Biltema Suomen markkinointipäällikkö Joonas Leinonen. 

Kangasalan Biltema on järjestyksessään Suomen 18. tavaratalo ja kolmas uuden konseptin mukaan rakennettu myymälä, jossa on myös oma kahvila, Biltema Café. Sen valikoimaan kuuluu erilaista edullista syötävää ja juotavaa. Kangasalan tavaratalo on avoinna muiden Biltema-tavaratalojen tavoin arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 9–18 ja sunnuntaisin klo 10–18. Kahvila sulkeutuu aina tuntia ennen tavaratalon sulkeutumista. 

Biltema haluaa tarjota asiakkailleen entistäkin paremman ostokokemuksen myymälöissään, jotka on rakennettu yhteneväisen konseptin mukaan. Kangasalle avattava myymälä käynnistää toden teolla Bilteman laajentumisprojektin Suomessa, sillä seuraavan kahden vuoden aikana Suomeen tullaan avaamaan kaikkiaan kahdeksan uutta myymälää.