Tunnelmia Biltema Kangasalan avajaisista

Tunnelmia Biltema Kangasalan avajaisista

Huhtikuisen aamun pikkupakkanenkaan ei haitannut ihmisiä, jotka olivat saapuneet odottamaan Bilteman uusimman tavaratalon avautumista Kangasalan Lentolassa. Ensimmäiset kertoivat olleensa jonossa tavaratalon ulkopuolella jo ennen kuutta, ja ennen kahdeksaa pitkin parkkipaikkaa kiemurteli jo pitkä jono. Siinä seisoville tarjottiin kahvia, ja Bilteman oma Hodari-maskotti oli myös paikalla pitämässä iloista tunnelmaa yllä.
100157

Kahvia jonotellessa - Jonottajille tarjottiin kahvia lämmikkeeksi.

100160

Hodari-maskotti - Uusi maskotti kierteli myymälässä asiakkaiden joukossa.

Hiukan ennen aamukahdeksaa Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen lausui tervehdyksensä, ja tämän jälkeen Bilteman markkinointipäällikkö Joonas Leinonen piti juhlapuheen ja toivotti asiakkaat tervetulleeksi. Kangasalle oli saatu myös vieraita länsinaapurista: Adelina Voci Ruotsin Biltemasta sai kunnian leikata nauhan yhdessä Biltema Suomen maajohtajan Mikael Sellénin kanssa. Asiakkaat päästettiin sisään uutuuttaan kiiltävään avaraan myymälään jo neljää vaille kahdeksan, ja Biltema Kangasalan henkilökunta otti heidät vastaan iloisina kunniakujassa taputtaen.

100147

Sisäänrynnistys - Ensimmäiset asiakkaat astumassa sisään Kangasalan tavarataloon.

Aikainen jonotus palkittiin, sillä tavaratalon ensimmäiset asiakkaat saivat Biltema-lahjakortit ja sisällä myymälässä tarjottiin kakkua ja kahvia. Ensimmäisten aukiolotuntien perusteella avajaistarjoustuotteista etenkin auton vahashampoo, mikrokuituliinat, paristopakkaus ja pressut tekivät kauppansa, ja lisäksi asiakkaiden ostoslistoilla oli muun muassa ilmafriteerauskeittimiä, riippumattotelineitä ja lasten hiekkalaatikoita. Biltema Caféssa puolestaan varsinkin lihapullat ja muusi ovat maistuneet asiakkaille. Asiakkaat kertoivat olevansa erityisen vaikuttuneita Bilteman laajasta valikoimasta.

100165

Biltema Café - Kangasalan myymälässä on myös 200-paikkainen kahvila.

Kangasalle avattu myymälä on Suomen 18. ja kolmas uuden konseptin mukaan rakennettu tavaratalo, jossa on valoisuutta ja tilan tuntua. Sen ansiosta tungosta ei päässyt syntymään, vaikka tavaratalossa oli yhtä aikaa useita satoja ihmisiä. Biltema avaa uuden tavaratalon Hyvinkäälle vielä toukokuussa, ja loppuvuodesta on puolestaan Kemin tavaratalon vuoro avata ovensa. Ensi vuonna on tarkoitus avata 3–5 uutta tavarataloa, ja samalla aletaan myös remontoida ja laajentaa osaa vanhoista myymälöistä.

100152

Henkilökunnan tervehdys - Biltema Kangasalan henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleiksi uuteen tavarataloon!

100175
100177
100179